Bondscoach Ronald Koeman uitreiker op derde editie Kampioensdiner
Nieuws

Bondscoach Ronald Koeman uitreiker op derde editie Kampioensdiner

De Gouden Kampioensschilden, de prijzen voor onder andere de Beste Speler en Beste Talent in de Keuken Kampioen Divisie, worden dit jaar op woensdag 15 mei tijdens het Kampioensdiner uitgereikt door bondscoach Ronald Koeman.

Inspyrium in Cuijk is dit jaar het toneel voor ‘De Smaakmakers van de Toekomst’. Hier komen de genomineerden van de vier categorieën (Beste Speler, Beste Keeper, Beste Talent & Beste Trainer), de topscorer, de kampioensploeg, partners en overige stakeholders van de Keuken Kampioen Divisie bij elkaar om gezamenlijk het reguliere seizoen af te sluiten. Fresia Cousiño Arias is de presentatrice van het event en zal samen met de bondscoach de prijzen uitreiken.

Basar Önal (De Graafschap), Ringo Meerveld (Willem II), Shiloh ’t Zand (FC Dordrecht) en Levi Smans (VVV-Venlo) zijn de kanshebbers in de categorie Beste Talent. De prijs voor de jonge uitblinkers in de Keuken Kampioen Divisie zijn inmiddels een traditie. Zo werden in het verleden Frenkie de Jong en Johan Bakayoko uitgeroepen tot het Beste Talent.

Marc Boele, CEO Coöperatie Eerste Divisie, is blij dat Ronald Koeman ook dit jaar de Gouden Kampioensschilden komt uitreiken. “Op het Kampioensdiner blikken we met iedereen terug op zinderende ontknoping, de vele smaakmakers & andere hoogtepunten van het seizoen. Het is en blijft een enorme eer om bondscoach Ronald Koeman opnieuw te mogen verwelkomen op ons evenement om de Gouden Kampioensschilden uit te reiken.”

Stemmen kan tot en met vrijdag 10 mei via: https://keukenkampioendivisie.nl/gouden-schilden/

Deel via:

Verder lezen

Cover Image for Samenvatting Roda JC – NAC Breda (17-05-2024)
Samenvatting Roda JC – NAC Breda (17-05-2024)

Samenvatting van de wedstrijd Roda JC – NAC Breda (0-5) van 17 mei 2024.

Cover Image for Samenvatting FC Dordrecht – FC Emmen (18-05-2024)
Samenvatting FC Dordrecht – FC Emmen (18-05-2024)

Samenvatting van de wedstrijd FC Dordrecht – FC Emmen (0-1) van 18 mei 2024.

Cover Image for Samenvatting ADO Den Haag – De Graafschap (18-05-2024)
Samenvatting ADO Den Haag – De Graafschap (18-05-2024)

Samenvatting van de wedstrijd ADO Den Haag – De Graafschap (2-2) van 18 mei 2024.